Subprefectul Romanescu nu are timp să-şi serbeze ziua de naştere

456
marcel romanescuAstăzi, subprefectul judeţului Gorj, Marcel Romanescu împlineşte vârsta de 34 de ani, însă, din păcate, el nu va putea sărbători cum se cuvine. Până la orele 16, acesta va fi prins cu munca de la Instituţia Prefectului, iar apoi, vreme de 4 ore are cursuri la Universitatea „Constantin Brâncuşi”.
Însă, imediat ce va scăpa de acestea, îşi va lua soţia şi cele două fiice, şi va pleca la ţară, la Rugi, pentru a petrece un week-end parţial departe de agitaţia oraşului.

Spunem parţial, deoarece sâmbătă, subprefectul va trebui să facă două deplasări în judeţ, una la Târgu-Cărbuneşti şi alta la Bâlteni. „De când sunt subprefect, n-am mai avut parte de nici un week-end liber, astfel că nu pot planifica nimic, deoarece programul îmi poate fi dat peste cap în orice moment”, ne-a declarat Romanescu.

Partea tristă a funcţiei pe care acesta o are este legată de faptul că nu poate să-şi petreacă nici măcar o zi întreagă cu fetiţele sale. Cea mică are abia un anişor şi se numeşte Roberta, iar fiica cea mare, Alexandra Romina.
Marcel Romanescu este sigur că astăzi va fi asaltat de telefoane şi felicitări şi speră să le poată face faţă tuturor. El nu se aşteaptă la multe cadouri, ci vrea să petreacă puţină vreme alături de soţie şi fetiţe, acestea fiind momentele cu adevărat importante ale fiecărei zile. Subprefectul speră ca anul următor, ziua sa de naştere să-l prindă mai liber, pentru a putea da o petrecere şi să aibă alături nu doar familia, ci şi toate cunoştinţele şi prietenii.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here