Stilouri de 85.000 de lei, de vânzare şi în România

529

Colecţionarii din ţara noastră interesaţi de obiecte de scris au acum acces la câteva dintre cele mai scumpe mărci de stilouri aflate la vânzare în România. Unul dintre cele mai scumpe stilouri din ţara noastră este Montegrappa- Invito a la Traviata, care costă fabuloasa sumă de 85.000 de lei. Montegrappa, cel mai vechi producător de obiecte pentru scris, a lansat o serie limitată de 16 piese din aur galben cu diamante, pentru a celebra unul dintre cele mai vizionate spectacole de operă din lume, „Traviata”.

Importatorul mărcii pe piaţa locală este compania Helvetansa.

Montblanc Meisterstuck, un alt stilou de marcă, ce valorează 45.580 lei, este realizat din aur masiv, are peniţa executată manual, din aur de 18 carate. Capacul şi corpul stiloului sunt din aur alb şi galben de 18 carate.
Cel de-al treilea mare producător, Caran d’Ache, respectă cu stricteţe tradiţia chineză de mii de ani în acest domeniu. Produsele casei elveţiene, fondată în 1924 de Arnold Schweitzer, sunt aduse în România de compania General Business System, reprezentantă Samsonite. Modelul Caran d’Ache Chinablack poate fi achiziţionat cu suma de 3.319 lei.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here