Spitalul Novaci a primit 24 de miliarde lei vechi pentru aparatură medicală

317

Conducerea Spitalului Orăşenesc Novaci a reuşit să obţină 24 de miliarde lei vechi de la Ministerul Sănătăţii, bani cu care unitatea medicală va putea să se doteze cu aparatură medicală de ultimă generaţie. Managerul Emil Grigore spune că în perioada imediat următoare se va achiziţiona aparatura pentru Ortopedie, urmând cea pentru ORL, Cardiologie şi Chirurgie.

Încă o dată, Emil Grigore, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci, dovedeşte că promisiunile devin fapte, dacă există voinţă. Astfel, întrucât şi-a dorit ca unitatea sanitară pe care o conduce să deţină toate dotările necesare în vederea derulării unui act medical de calitate, managerul a făcut demersurile necesare pentru achiziţionarea de aparatură medicală. Achiziţia se face online, în şapte tranşe, pe o perioadă de patru ani. Valoarea totală se ridică la 27 miliarde lei vechi, trei miliarde reprezentând cofinanţarea de la autorităţile locale. „Am primit deja 24 de miliarde lei vechi de la Ministerul Sănătăţii, bani cu care vom achiziţiona aparatură medicală. Începe cu toată aparatura pentru Ortopedie, unde ne-a promis dr. Buciu că vine să lucreze. Apoi cumpărăm aparatura pentru ORL, Cardiologie şi Chirurgie. La cele 24 de miliarde se adaugă trei de la primărie, reprezentând cofinanţare”, a declarat Emil Grigore, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
Spitalul Orăşenesc Novaci este spital general, care asigură asistenţa medicală a unui număr de aproximativ 63.000 de locuitori din oraşul Novaci, staţiunea Rânca şi şapte comune arondate: Alimpeşti, Baia de Fier, Bengeşti Ciocadia, Bumbeşti-Piţic, Crasna, Polovragi, Roşia de Amaradia.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here