Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu are nevoie de specialişti

205

La nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu este nevoie de specialişti, la fel ca şi la celelalte unităţi sanitare. Aici există deficit de medici pentru secţii precum Terapie Intensivă, Neonatologie, Medicina Muncii, Medicină Internă, Neurologie, Oncologie şi Radiologie. Posturile vor fi scoase la concurs pentru intrare în rezidenţiat.

Criza de medici afectează şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. La Secţia ATI este nevoie de doi medici, iar la Medicină Internă, Medicina Muncii, Neonatologie, Neurologie, Neurologie Pediatrică, Oncologie şi Radiologie există un deficit de câte un medic. Pentru aceste posturi se va organiza un concurs de intrare în rezidenţiat. Conducerea unităţii speră ca la concursul din luna noiembrie să se ocupe aceste posturi.
De asemenea, trebuie menţionat şi faptul că actualul corp medical al SJU Târgu-Jiu este destul de îmbătrânit, în următoarea perioadă aşteptându-se un val de pensionări.
Astfel, preocuparea managementului spitalului se îndreaptă şi asupra asigurării unui viitor solid din punct de vedere al cadrelor medicale ce îşi vor desfăşura activitatea aici.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here