Spectacol de zile mari al Ansamblului „Maria Apostol”

506

sacelu mondenVreme de două zile, vineri şi sâmbătă, membrii Ansamblului „Maria Apostol” din Bâlta, localitatea Runcu, au susţinut spectacole la Băile Săcelu. Astfel, vineri seara, soliştii şi dansatorii i-au încântat pe cei invitaţi la o…

masă festivă în cinstea Zilei Minerului.  Festivităţile au început de la orele 21, iar surpriza membrilor ansamblului a fost sosirea lui Adi Cîmpeanu, primarul localităţii Runcu, la miezul nopţii, pentru a petrece alături de invitaţi şi pentru a vedea bunul mers al lucrurilor.

A doua zi, sâmbătă, cei 30 de copii, cu vârste între 12-18 ani, au susţinut un concert impresionant pentru turiştii staţiunii. „Turiştii au venit, ne-au apludat şi chiar au încins o horă” , ne-a declarat Constanţa Pobîrci, coregraful Ansamblului „Maria Apostol”. Aceasta, împreună cu directorul ansamblului, Nicolae Turtoi, au fost cei care i-au însoţit pe copii. „Maria Apostol” face parte din secţia externă de la Bâlta a Şcolii Populare de Artă Târgu Jiu.
Susţinătorii acestor spectacole au fost primarul de la Runcu, care a oferit microbuz pentru deplasarea la Săcelu, precum şi Nicolae Rotaru, primarul localităţii gazdă, care a asigurat cazarea şi mesele invitaţilor din Runcu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here