Soţia deputatului Ponta şi-a inaugurat cabinetul de europarlamentar de la Sibiu

420
daciana sarbuEurodeputata PSD Daciana Sârbu-Ponta, soţia deputatului PSD de Gorj, a inaugurat în urmă cu mai bine de o săptămână, cabinetul europarlamentar de la Sibiu, prilej cu care a organizat o întâlnire cu reprezentanţii crescătorilor de animale din mai multe zone ale ţării.

Cabinetul va funcţiona la sediul PSD Sibiu, din strada Brukenthal, nr. 4, de luni până vineri, între 10.00-18.00.

Daciana Sârbu-Ponta a mulţumit sibienilor care au votat-o şi a declarat că a dorit să deschidă un cabinet în acest judeţ, deoarece a fost mereu bine primită aici: „Am venit în campanie şi m-am simţit foarte bine. Mama este originară din aceste locuri, aşa că mă simt legată afectiv de Sibiu. Am discutat cu foarte mulţi oameni în campania electorală şi am înţeles dorinţa lor de a fi ascultaţi, de a transmite către reprezentanţii lor politici tot ce îi nemulţumeşte şi tot ce îi preocupă în legătură cu viaţa lor. Activitatea mea la Bruxelles trebuie să exprime priorităţile oamenilor din ţară, iar ele nu pot fi înţelese cu adevărat decât venind în mijlocul lor şi ascultându-i”, scrie europarlamentara pe blogul său.
De asemenea, Daciana Ponta, membru supleant în Comisia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală a Parlamentului European a discutat cu reprezentanţii crescătorilor de animale din Sibiu, Mureş, Olt, Arad, Alba, mai ales că în campanie a semnat un parteneriat cu aceştia, pentru a le susţine doleanţele în Parlamentul European.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here