Soţia a băgat divorţ la trei zile de la moartea actorului

365
Paul Tecuceanu, fratele actorului Toni Tecuceanu, mort din cauza gripei porcine, trăieşte o nouă dramă. Soţia l-a părăsit şi a intentat acţiune de divorţ la numai trei zile de la moartea fratelui său, fără să-i pese de durerea pe care i-o pricinuieşte.

După ce şi-a pierdut fratele, regretatul actor Toni Tecuceanu, Paul se confruntă cu o altă dramă: divorţul. Necazurile se ţin lanţ de familia lui Toni Tecuceanu, actorul de la Prima TV care a murit acum aproape două săptămâni, bănuit de contaminare cu gripă porcină. La numai trei zile de la decesul acestuia, soţia lui Paul Daniel, fratele artistului, i-a intentat proces la Judecătoria Sectorului 6. Mirela Victoria Tecuceanu le-a cerut magistraţilor divorţul şi încredinţarea copilului.
Ca într-un vis urât, primul termen al dosarului va avea loc pe 12 martie, exact când băieţelul lor va împlini un an, după ce sistemul informatic a repartizat aleatoriu această dată. Paul Tecuceanu a aflat de la reporteri că divorţează, pentru că nu primise citaţia, iar soţia nu s-a deranjat să-i spună. Cu toate acestea, nu a vrut să facă comentarii. „Este viaţa mea privată. Divorţul a fost alegerea ei, dar nu credeam că o va face acum”, a declarat fratele artistului. Şi mătuşa (care i-a fost ca o mamă) lui Paul Tecuceanu este mâhnită de decizia pe care a luat-o nora ei. „Atât a dus-o capul! Ştiu că vorbeau mai de mult despre divorţ, dar n-aş fi crezut niciodată că o să-l înceapă acum. Putea să mai aştepte… Nu vreau să spun mai mult, de dragul nepoţelului meu pe care îl iubesc ca pe ochii din cap, poate mai mult decât pe Paul. Ea a plecat cu copilul şi vom vedea cui îl vor încredinţa judecătorii”, ne-a spus, cu lacrimi în ochi, mătuşa lui Paul Tecuceanu. Ea a exclus însă ipoteza ca nora ei să aibă o aventură cu un alt bărbat, sugerând că în cuplu au existat neînţelegeri.
Selecţie realizată de Daniela Scafeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here