Sişu are interdicţie de a părăsi localitatea

367
Tudor Sişu, membru al formaţiei hip-hop “La Familia”, are interdicţie de a părăsi localitatea, fiind cercetat de procurori DIICOT într-un nou dosar de consum de droguri.

În 25 septembrie, procurori din Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Ploieşti, au dispus începerea urmăririi penale faţă de Tudor Sişu pentru cultivarea, producerea, fabricarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de mare risc pentru consum propriu, potrivit site-ului instituţiei.

Procurorii au stabilit că activităţile infracţionale derulate de Sişu au fost în strânsă legătură cu cele lui Della Vedova Ermano şi Ion Răzvan Mircea, arestaţi preventiv pentru acelaşi gen de infracţiuni în 18 septembrie. De asemenea, DIICOT a luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile împotriva lui Tudor Sişu.
Sişu a devenit cunoscut alături de Puya, în trupa „La Familia”. În 2003, el a fost închis pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc. A fost eliberat în octombrie 2005, iar în mai anul următor, a fost din nou arestat. Cântăreţul, împreună cu alţi şapte complici ai acestuia, a fost cercetat anul trecut în stare de libertate pentru trafic de droguri.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here