Sfaturi utile despre machiajul de zi

653

machiaj de ziMachiajul este o metodă de înfrumuseţare care are rolul de a sublinia calităţile fizice ale femeii şi de a estompa defectele, dar trebuie ţinut seama de faptul că fizionomia trebuie să rămână aceeaşi.

Factorii de care se ţine seama în realizarea machiajului sunt: calitatea pielii, tipul morfologic al feţei (oval, rotund, pătrat, diamant), armonia culorilor în concordanţă cu părul şi cu îmbrăcămintea, sezonul, ocazia şi lumina.

Pentru machiajul de zi este suficient să folosiţi fond de ten, un fard de pleoape şi mascara pentru ochi, un blush pentru a vă sublinia forma pomeţilor şi, un ruj sau un gloss în nuanţa naturală pentru buze. Nu confundaţi machiajul de zi cu cel de seară pentru că acesta din urmă este un machiaj mai puternic. De obicei dacă puneţi accent pe machiajul ochilor este recomandat să folosiţi o nuanţă de ruj mai naturală sau dacă vreţi să scoateţi în evidenţă buzele vă recomand să machiaţi mai puţin intens ochii, dar niciodată să nu machiaţi foarte tare şi ochii şi buzele pentru că acela nu va mai fi un machiaj natural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here