Şeful TSD Gorj e pasionat de lectură şi pescuit

383
claudiu teodorescuClaudiu Teodorescu, preşedintele oficial al Tineretului Social- Democrat Gorj, se delectează în puţinul timp liber pe care îl are la dispoziţie ieşind cu prietenii la o partidă de pescuit, sau lecturând o carte bună.

Gustul pentru pescuit l-a prins de la vârsta de 5 ani, când mergea cu prietenii pe baltă, imediat ce prindea puţin timp liber de la părinţi. „Dintotdeauna mi-a plăcut pescuitul. Niciodată n-am practicat pentru captură, ci pentru relaxare”, ne-a declarat acesta.

Pasiunea pentru lectură i-a fost insuflată de către dirigintele său de la Liceul din Novaci, care îi era şi profesor de limba română. „Zilnic, ne punea să citim câte 20 de pagini. Aşa am început cu Karl May şi am ajuns la Karl Marx”. Printre preferatele sale, sunt cărţile cu subiect politic, cele de comunicare. Poeţii preferaţi ai literaturii române sunt Bacovia şi Arghezi, iar în proză îl citeşte pe Sadoveanu. Dintre cei străini, alături de Karl Marx, în biblioteca lui Claudiu Teodorescu se poate regăsi şi Jean-Jacques Rousseau.
Tânărul are o fire calmă şi serioasă, şi nu se lasă până nu duce până la capăt un lucru promis, deoarece nu vrea să dezamăgească oamenii. Şef de cabinet al deputatului Victor Ponta, acesta din urmă a fost şi cel care i-a stat alături mereu, din punct de vedere politic. Munca în echipă este o îndatorire pe care o respectă cu multă plăcere, căci, el este sigur că n-ar fi reuşit în politică, dacă n-ar fi existat o echipă puternică pentru a-i oferi susţinere. Şi chiar dacă pe unii s-ar putea să-i mire, prietenul cel mai bun al lui Claudiu Teodorescu este timpul. „Timpul a fost mereu de partea mea şi a lucrat în favoarea mea. Cred cu tărie că tot el le rezolvă pe toate”, a încheiat preşedintele TSD Gorj.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here