Şeful IPJ Gorj a fost asaltat ieri cu flori şi cărţi

677
caragea_viorelŞeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj a împlinit, ieri, vârsta de 43 de ani. Acesta a fost asaltat cu telefoane pentru a fi felicitat încă de la primele ore ale dimineţii, când s-a prezentat după un orar normal la locul de muncă.

„Mă simt mai bătrân cu un an din punct de vedere calendaristic, însă vârsta mă întinereşte când ştiu că am foarte multe planuri şi proiecte de pus în aplicare”, ne-a declarat sărbătoritul.

Acesta nu suportă cadourile pompoase, iar apropiaţii săi, printre care şi colegii îi ştiu gusturile. „Toţi ştiu că eu nu accept decât flori şi cărţi”, a completat Caragea. Cunoscut ca intransigent şi puţin cam drastic, aplicând legile ca la carte, Viorel-Salvador Caragea are şi o latură artistică, fiind un devorator de cărţi bune.
El îndeplineşte funcţia de inspector-şef al IPJ Gorj de la jumătatea lunii iulie, înainte ocupând vreme de 4 ani postul de inspector-adjunct. Caragea a absolvit în 1990 Şcoala Militară de Subofiţeri Poliţie „Vasile Lascăr” de la Câmpina, urmată de licenţierea în Tehnologia Construcţiilor de Maşini. Viorel-Salvador Caragea este exemplul ascensiunii profesionale, el pornind de la biroul de Rutieră, la Poliţia Municipală şi, mai apoi, la IPJ Gorj.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here