Samuel Ciobanu, pasionat de dansuri, desen şi mixaje

615

samuel ciobanuSamuel Ciobanu are 16 ani şi activează în trupa de dans „Revolution”, alături de alţi 8 membri. Trupa este invitată la diverse concursuri şcolare din municipiul Târgu-Jiu, precum şi la baluri.

Acesta studiază la liceu contabilitatea, fiind extrem de pasionat de informatică.  De asemenea, adolescentul desenează din copilărie, iar câteodată citeşte tratate de psihologie deoarece îşi doreşte să cunoască toate caracterele umane.

În timpul său liber, Sammy, cum îi spun prietenii, se ocupă de mixaje. „Am mai multe programe pe acest domeniu, şi alături de un amic facem chiar mixaje bune”, ne-a declarat acesta. El şi-a propus că dacă va alege să facă dansuri şi după terminarea studiilor liceale, va pleca în alt oraş, mult mai dezvoltat, care să-i ofere şanse mai bune şi mai multe de a fi recunoscut.
Sportul nu este pentru el decât un stil vestimentar, deoarece singurul sport pe care l-a practicat a fost tenisul de câmp. Relaţia sa cu părinţii este una relaxată, desemnându-i pe aceştia ca fiind „de gaşcă”. „Singurele lucruri de la care ne certăm sunt acelea că stau prea mult la calculator şi că dau volumul la muzică prea tare”, a completat Samuel Ciobanu. Muzica de club şi cea house este preferata adolescentului, iar printre DJ săi preferaţi se numără DJ Optik şi DJ Vali Bărbulescu.
Definit de prieteni ca fiind de încredere şi sincer, tânărul îşi apreciază gaşca de amici şi face atmosferă acolo oriunde merge cu aceştia. „Am momente când sunt rece şi mă închid în mine, dar, de cele mai multe ori, sunt prietenos şi glumeţ”.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here