Samsung S9110 ceasul telefon, disponibil în Europa

498
1285_ceas2[1]În 1999, Samsung lansa primul watchphone din lume, modelul SPH-WP10, care a devenit un produs foarte cunoscut. Zece ani mai târziu, în vara lui 2009, a lansat, în Franţa, un nou model watchphone: Samsung S9110, la un preţ de aproximativ 450 euro. Pentru unii critici, preţul acestui model a fost considerat exagerat de mare, însă dotările şi aspectul acestui ceas telefon, îl fac să merite toţi banii.

Astfel, Samsung S9110 , cu o grosime de doar 11.98 mm, mulţumită tehnologiei avansate de montare a suprafeţelor de care compania dispune, este cel mai subţire watchphone disponibil pe piaţa de telefonie, informează un comunicat Samsung. Printre dotările sale se numără un touchscreen cu diagonala de 1.76 inchi, personalizat după forma unui ceas de mână, rezistent la zgârieturi şi o carcasă din oţel inoxidabil. Noul ceas telefon suportă Bluetooth 2.1 şi vine cu un MP3 player, plus speakerphone şi recunoaştere vocală. Gadget-ul le permite, de asemenea, utilizatorilor să-şi verifice e-mail-urile, cu uşurinţă, prin Outlook.

Comunicarea se face, în principal, prin casca bluetooth, care se va găsi în pachet, la cumpărare, sau prin intermediul hands-free-ului integrat de care dispune.
Modelul se comercializează în Europa şi se pare că are destul succes, mai ales în rândul tinerilor, chiar şi cu preţul său piperat de 450 de euro.
Selecţie realizată de MINODORA SUCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here