Sabrina Stroe, premiantă în muzică şi în sport

561

sabrina stroeSabrina Stroe are 12 ani, face muzică în particular de la patru ani, iar de alţi câţiva ani încoace s-a înscris la Palatul Copiilor Târgu Jiu, la clasele de canto şi dans modern. De asemenea, aceasta are noţiuni şi într-ale pianului.

Sabrina Stroe se consideră deja o adolescentă, care vrea să arate bine, şi să impresioneze publicul atât cu vocea, cât şi cu imaginea sa. Aceasta are numeroase premii atât la dans cât şi în muzică. A ajuns în finala concursului „Mini-megastar” 2008, a luat locul I la un festival de muzică din Germania în urmă cu doi ani, şi a ocupat locurile secundare la „Coloana Infinitului”, anul trecut, dar şi în 2009. De asemenea, la dans modern, adolescenta a ocupat numai podiumul la Festivalul Judeţean de Dans Modern 2009, cât şi la un concurs organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj.
Aceasta primeşte libertate de la părinţi în proporţie de 99%, procentul rămas fiind reprezentat de educaţie. „Mama mă susţine la maxim, şi tot ea mă lasă să îmi aleg hainele pe care le vreau, iar adesea chiar mă ajută să mă machiez”, ne-a declarat Sabrina. Regula principală valabilă atât pentru ea cât şi pentru fratele său mai mare este să nu mintă. Şi pentru că mereu se întoarce cu premii de la festivaluri, dar şi de la şcoală, mama sa îi oferă haine, machiaje şi bijuterii.
Se plictiseşte în vacanţă
Cadoul pe care Sabrina Stroe l-a apreciat cel mai mult a fost tot din partea mamei, când, cea din urmă, i-a oferit un căţel bichon alb, cu două pete maronii, căreia adolescenta i-a pus numele Kitty-Lara. „Am mare grijă de el. I-aş face baie în fiecare zi, dar medicul veterinar nu mă lasă să fac asta decât o dată pe lună” , a completat aceasta.
O altă pasiunea pentru care a fost şi premiată este schiatul. Pentru că este atât de talentată, Sabrina a reuşit să obţină locul al II-lea la Cupa Sănătăţii şi locul I la Cupa Mărţişorului, ambele desfăşurate pe pârtiile din Rânca, în 2007.
Chiar dacă este în vacanţă, aceasta abia aşteaptă să înceapă şcoala. „N-am mai văzut copil care să se plictisească în vacanţă”, a declarat mama adolescentei. Fetei îi place să meargă la cursuri, însă este dezamăgită de faptul că are ore după-amiaza. Fiind vară, Sabrina Stroe adoră să meargă la piscină sau la mare, şi să înoate. Şi în acest domeniu, ea este as pentru că a luat timp de doi ani cursuri de înot. Sabrina îşi vede viitorul cu două cariere strălucite, în muzică şi în teatru.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here