Roxana Minciună, o economistă pasionată de shopping şi muzică uşoară

468
roxana minciuna11Roxana Minciună are 18 ani, este elevă în clasa a XII-a la Liceul Economic, specializarea contabilitate, iar visul ei este să aibă o carieră de succes în domeniul economic, alături de aplauze într-o carieră muzicală. Face muzică uşoară la Palatul Copiilor de 11 ani, iar de-a lungul timpului a mai studiat câte puţin din fiecare: folk, chitară, pian, gimnastică aerobică. În domeniul muzicii, fata a strâns numeroase diplome, fiind o adevărată colecţionară.

„Am acasă peste 100 de diplome obţinute la diverse concursuri, fie ele locale, judeţene, naţionale sau internaţionale. Acestora li se adaugă şi cele care au rămas în albumele de la Palatul Copiilor”, a declarat adolescenta.

Roxana a fost cea care a ales să studieze muzica, părinţii fiind doar ce-i care o îndrumau din umbră cu sfaturi de care ea a ţinut cont. „De mică mi-a plăcut să cânt şi singură m-am dus la Palatul Copiilor, doar pentru că a fost dorinţa mea”.
În puţinul timp liber pe care îl are şi în care nu se dedică lecţiilor şi pregătirii pentru şcoală sau pentru muzică, tânăra iese cu prietenele la shopping, se delectează purtând conversaţii pe internet sau având grijă de pisicuţa ei, Fifi. Fire sociabilă, prietenoasă şi ambiţioasă, Roxana încearcă de fiecare dată să-şi aleagă cu grijă cercul de prieteni. „Îmi doresc ca şi cei care vor să-mi fie alături să fie persoane sincere şi sufletiste, şi să nu uite că cel mai rău doare minciuna”, a mai adăugat adolescenta.
Roxana Minciună îşi doreşte ca după terminarea studiilor liceale să urmeze ASE-ul, însă sufletul său va rămâne tot la muzică aşa că nu va renunţa şi nu exclude posibilitatea să urmeze şi cursurile Conservatorului. „Aş vrea să mă perfecţionez şi eventual să-mi fac o trupă”, a încheiat aceasta.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here