Roberta Geamănu vrea să aibă propriile saloane de înfrumuseţare

373

roberta geamanuRoberta Geamănu are 10 ani şi jumătate, ia cursuri de canto la Palatul Copiilor Târgu Jiu, iar peste ani vrea să câştige destui bani din muzică pentru a avea o afacere proprie în domeniul saloanelor de înfrumuseţare.

Este în clasa a IV-a, iar la şcoală este prima din clasa ei la învăţătură. Roberta Geamănu a învăţat de la părinţii săi că trebuie să înveţe carte ca să aibă parte şi să aibă în viaţă tot ce îşi doreşte. Ascultătoare din fire, fata a băgat la cap pentru că are vise mari de pus în aplicare. De un an şi jumătate urmează cursuri de canto cu profesorul Laurenţiu Pănoiu, pe care fata îl stimează mult. „Profesorul meu nu este sever dar ne spune adevărul în faţă legat de piesele care ni se potrivesc”, ne-a declarat aceasta. Roberta îşi alege melodiile împreună cu profesorul, dar şi cu tatăl său. Acesta lucrează la Ansamblul Folcloric Profesionist „Doina Gorjului”, ca dansator popular de 16 ani.
Vrea să facă şi dansuri moderne
Fata şi-ar dori ca ai săi părinţi să o înscrie şi la clasa de dansuri moderne, deoarece ea nu-şi vede viitorul altfel decât în muzică. „Vreau să devin o cântăreaţă renumită şi să am destui bani ca să-mi deschid saloane de înfrumuseţare”, a completat aceasta.
Roberta Geamănu a obţinut în 2008 şi 2009, premiul al II-lea şi, respectiv, al III-lea la Festivalul Naţional „Coloana Infinitului”, iar anul trecut a ocupat locul I la festivalul „Prichindelul”, desfăşurat în Germania.
Ca s-o răsplătească pentru rezultate obţinute la şcoală şi la concursurile de muzică, părinţii îi fac tot felul de daruri. Printre acestea s-a numărat o pereche de role, cu care fata se plimbă prin parc împreună cu două bune prietene. „Am mai luat şi căzături dar tot nu mă las”.
Chiar dacă este în vacanţă, Roberta nu neglijează şcoala. Aceasta îşi face zilnic temele pentru vacanţă şi abia aşteaptă să reînceapă cursurile, materia sa preferată fiind engleza. Fata este grijulie şi cu frăţiorul său, Răzvan, în vârstă de cinci ani, şi care stă în grija ei atunci când părinţii sunt la serviciu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here