Roberta Crintea socializează pe Facebook

494

roberta2Roberta Crintea, „bănăţeanca” de la Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” este foarte atentă la imaginea sa, chiar şi la cea virtuală. De aceea, pe lângă site-ul personal, artista şi-a făcut şi cont pe reţeaua de socializare Faceebook.

Fanii săi se vor putea delecta cu imagini ale interpretei, dar vor avea şi posibilitatea de a fi puşi la curent cu ultimele noutăţi din viaţa şi cariera sa.

Roberta Crintea aduce costumul bănăţean, cântecul bănăţean, purtat şi cântat cu mare cinste pe treptele impetuoase ale Ansamblului Artistic Profesionist „Doinei Gorjului”. Numeroşii săi fani, care caută orice modalitate de a-i fi aproape şi de a se delecta cu melodiile interpretate cu mare clasă de Roberta, sunt acum fericiţi că o pot vedea pe artistă şi pe Faceebook.

Reţelele de socializare, în vogă

roberta grupPractic, reţelele de socializare nu mai sunt un moft, ci o necesitate. Tot mai multe persoane publice, de la politicieni, la şefi de instituţii, vedete şi aşa mai departe, au câte un cont pe una sau mai multe reţele de socializare, unde postează informaţii despre ei şi despre activitatea lor profesională, unde primesc mesaje şi discută cu alţi oameni.

Pentru toate aceste persoane, socializarea este un punct foarte important, ei intrând în contact cu foarte multă lume, primind sugestii, laude, sau chiar şi critici.

Pentru a fi mai aproape de fanii săi, şi Roberta Crintea şi-a creat un cont pe Faceebook. Ea se alătură, astfel, altor colegi de-ai săi de scenă, care erau deja membri ai reţelei de socializare, printre ei o amintim pe talentata Olguţa Berbec, care este foarte activă pe internet, la fel ca şi în viaţa de zi cu zi.

Scena este locul preferat al Robertei

roberta4Chiar dacă este prezentă şi pe internet, adaptându-se la cerinţele vremurilor actuale, Roberta susţine că scena este locul unde se simte cel mai bine, locul ce-i încearcă puterile şi îi dă siguranţă, oferind publicului ceea ce crede ea că are mai de preţ. Succesul muzical a stimulat-o dându-i motive să trăiască intens.

Roberta cântă de când se ştie sau, mai exact, de când era foarte mică, la vârsta de patru ani având prima apariţie pe o scenă. Născută pe 10 august 1975 în Târgu-Jiu, „Roberta Crintea porneşte la drum prezentând cântecul popular din Banat fiind înzestrată cu o voce gravă, bogată în inflexiuni inconfundabile. Învaţă să cânte de mic copil la horele satului, de la bătrâni lăutari şi mai apoi participă la multe serbări şi spectacole unde obţine aplauze şi certitudinea de a merge înainte…

Urmează Şcoala de Artă, timp de trei ani, absolvind cu media zece. Anul 2003 prezintă momentul de referinţă pentru începuturile carierei sale muzicale deoarece reuşeşte să aducă în faţa publicului primul său album de muzică bănăţeană realizat în mod profesional cu instrumente reci, album care s-a intitulat “STRUGURAŞ BĂTUT DE SOARE”. Acest prim album este prezentat pe un post naţional de televiziune şi, crede ea că apar primele sclipiri, pentru ca numele ei să meargă mai departe, încercând să se ridice ca şi un nume cunoscut”, conform informaţiilor de pe site-ul personal al artistei.

Despre Roberta Crintea cu siguranţă se va mai scrie mult, mai ales că ea participă la numeroase spectacole de folclor, fiind prezentă şi la multe emisiuni televizate, spre deliciul publicului spectator şi privitor. În plus, ea este genul de om şi artist despre care ai tot vorbi şi ai tot scrie, de aceea este o certitudine că pe Roberta o veţi regăsi atât în paginile ziarelor, cât şi ale revistelor şi nu numai.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here