Revenirea la Târgu Jiu, un mister pentru Iencsi

518

Pandurii Târgu Jiu o duce mai bine în deplasare, asta deşi trupa gorjeană a fost întâmpinată cu multă căldură la Motru. Formaţia pregătită de Adrian Iencsi ar fi trebuit să păşească pe iarba verde de acasă la sfârşitul acestei luni, însă, cel mai probabil, revenirea în oraşul lui Brâncuşi va fi amânată. Preşedintele USMO, Marin Condescu, spunea că pandurii vor evolua pe noul stadion abia în 2018, iar părerea fostului şef al Consiliului de Administraţie pare să fie împărtăşită şi de noul antrenor.
“Atât sunt de preocupat de echipa mea, pe partea tehnică, încât nici nu am timp să întreb când vom juca la Târgu-Jiu. E clar că nu e uşor, cu toate că Motru e acasă şi vin suporteri minunaţi cărora le mulţumesc pe această cale. Totuşi, e altceva când te pregăteşti, zi de zi, în acel mediu în care şi joci meciurile oficiale. Suferim din acest punct de vedere. Nu putem să facem şi antrenamentele la Motru, să facem 45 de minute dus, 45 de minute întors, în fiecare zi. Eu mi-am pus în cap că nu vom juca anul acesta pe arena din Târgu-Jiu. Mi-aş dori enorm să se întâmple acest lucru, dar până atunci mă preocupă doar ce facem la antrenamente”, a declarat Iencsi.
Sunt voci care susţin însă că Pandurii nu va trece anul 2017, deoarece dificultăţile financiare nu pot fi depăşite. Deşi a recunoscut că nu toate lucrurile sunt normale la Târgu-Jiu, tehnicianul se concentrează mai mult pe viitoarele confruntări. “Avem un program foarte dificil în continuare, nu suntem ca alte echipe care au avut un program mai lejer la început de campionat, când au întâlnit Foresta sau Luceafărul, care nu erau încă de Liga a 2-a. Aceste echipe s-au întărit deja, la Foresta a venit un antrenor nou, au făcut achiziţii importante. La Oradea la fel, s-a schimbat antrenorul, şi echipele sunt mai puternice de la etapă la etapă”, a comentat fostul rapidist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here