Restaurantele VIP-urilor închise de Revelion

116

A început numărătoarea inversă pentru Revelion, însă dacă doriţi să ciocniţi un pahar de şampanie într-un restaurant VIP, gândiţi-vă de două ori înainte. Din lipsă de clienţi, cele mai multe localuri sunt închise, iar acelea care funcţionează nu organizează mese festive. Cine e de vină? Criza, strigă, într-un cor, patronii.

Ramona Bădescu se numără şi ea printre cei năpăstuiţi în această perioadă, selectul restaurant „Isoletta”, deschis acum doi ani pe malul lacului Herăstrău, fiind închis de Revelion. Într-o situaţie similară se află şi Romică Ţociu, care, din lipsă de clienţi interesaţi, nu va face tămbălău în restaurant de Revelion. În schimb, Alexandru Papadopol a fixat meniul şi tariful, însă caută muşterii. Cel care aruncă însă cu banii, să moară duşmanii, este Adrian Minune, care pregăteşte un chef de pomină la restaurantul său din comuna Ştefăneşti. Alexandru Papadopol are noroc în dragoste, dar ghinion în afaceri. Dacă anul trecut, abia mai găseai locuri de Revelion, la restaurantul “La Papi”, anul acesta bate vântul.

Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here