Răzvan Ciobanu a sărăcit

397
razvan-ciobanuRăzvan Ciobanu a fost lovit de criza financiară mult mai sever decât alţi afacerişti din România. Atât din pricina contextului cât şi a administrării proaste a finanţelor, designerul a ajuns în situaţia de a-şi vinde maşinile, apartamentul, atelierul şi încă să mai aibă zeci de mii de euro datorii.

Conform unui cotidian central, Ciobanu şi-a vândut sau înapoiat societăţilor de leasing cele trei maşini de lux, BMW Z4, Volvo XC90 şi Mercedez Benz E Classe şi designerul nu ştie cum va putea înapoia împrumuturile celor care încearcă, fără rezultat, să îşi înapoieze sumele de bani.
Angajaţii lui Ciobanu, croitorii de la atelierul său, nu au mai fost plătiţi de luni bune şi par să-şi fi pierdut speranţa că-şi vor mai vedea vreodată salariile restante. Şi furnizorii de materiale şi accesorii pentru creaţiile semnate Răzvan Ciobanu se plâng că designerul nu le-a achitat facturile.
De asemenea, surse din anturajul creatorului de modă au declarat că acesta are de restituit zeci de mii de euro unor persoane din showbiz. Însă, se pare că Răzvan nu mai e de găsit, nu mai răspunde la telefon şi nimeni nu mai ştie unde locuieşte, deoarece până să-şi închidă atelierul din strada Argentina 33, care era închiriat, el locuia acolo.
Selecţie realizată de Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here