Razia printre taximetrişti s-a lăsat cu sancţiuni

335
Poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Gorj, alături de agenţi ai Poliţiei Comunitare,au acţionat pe parcursul săptămânii trecute pentru prevenirea şi combaterea activităţii ilegale de taximetrie în zona staţiei CF Târgu-Jiu. Un număr de 14 operatori taxi au fost verificaţi, iar doi dintre ei s-au deplasat la sediul Poliţiei Comunitare în vederea continuării cercetărilor.

În urma verificărilor, un bărbat de 42 de ani din comuna Buza, judeţul Cluj, a fost depistat având asupra sa un cuţit. Acesta se afla în sala de aşteptare clasa a II-a a staţiei CF Târgu-Jiu, iar pentru fapta sa s-au întocmit acte premergătoare pentru comiterea infracţiunii de port fără drept al cuţitului. Ioan Ţ. riscă acum o pedeapsă cu închisoarea de minim trei luni sau amendă contravenţională.
Un alt bărbat, Constantin P., din Târgu-Jiu, care era dat în urmărire generală, a fost depistat de către poliţişti. Acestea avea emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse de trei ani cu închisoarea pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune prin emiterea de file de CEC fără acoperire, dar s-a sustras executării pedepsei.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here