Rapidul nu poate merge la baraj! Partida din Bănie, reprogramată

978

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit că barajul pentru preliminariile Conference League se poate juca doar între Universitatea Craiova, ocupanta locului 3 în play-off, şi câştigătoarea barajului din play-out, care va fi disputat între Sepsi OSK (locul 7) şi FC Botoşani (locul 8). Rapid Bucureşti (locul 9) nu are dreptul de a participa la primul baraj, chiar dacă formaţia din Covasna câştigă Cupa României. LPF a reprogramat și partida din Bănie. ,,Al doilea meci de baraj pentru calificarea în UEFA Conference League se va disputa vineri, 27 mai, cu începere de la ora 20.30, pe stadionul Ion Oblemenco. Universitatea Craiova se va înfrunta cu câștigătoarea play-out-ului ediției 2021-2022. Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport. În cazul în care Sepsi OSK Sf. Gheorghe va câștiga finala Cupei României, FC Botoșani, ocupanta locului secund în play-out, va disputa acest meci de baraj. În cealaltă eventualitate, adică dacă Sepsi OSK nu va câștiga Cupa României, barajul preliminar va fi Sepsi OSK – FC Botoșani, programat luni, 23 mai, ora 20.30, la Sf. Gheorghe, iar câștigătoarea va da bătălia finală pentru UEFA Conference League”, a scris lpf.ro.

Gorjeanul Albert Voinea a pus cireaşa pe tort
Atacantul gorjean Albert Voinea a înscris ultimul gol al confruntării dintre CS Mioveni şi Rapid Bucureşti. A fost un meci nebun, încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-2.
De altfel, reuşita gorjeanului, prima în acest sezon în tricoul galben-verde, a venit exact după ce Marzouk egalase. Golul lui Voinea a fost marcat în minutul 4 al prelungirilor. În contextul rezultatelor de luni, bucureştenilor le trebuia oricum o victorie ca să ajungă la baraj.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here