Raluca Zenga face repetiţii pentru naştere

379

raluca zengaCu toate că spera ca de ziua ei de naştere să îşi poată ţine micuţa în braţe, Raluca Zenga va mai avea puţin de aşteptat până ce acest eveniment se va întâmpla. Raluca a aniversat împlinirea celor 28 de ani alături de soţul ei Walter Zenga, şi de câţiva prieteni apropiaţi.

Ea a avut parte de o aniversare dulce, desfătându-şi invitaţii cu trei feluri de torturi, dintre care unul cu şapte straturi de ciocolată. Viitoarea mămică nu se mai poate gândi la altceva în afară de momentul naşterii micuţei. Ea şi-a amintit, în timp ce sufla în lumânări, că aşa va trebui să-şi controleze şi respiraţia în timpul contracţiilor.

Raluca va naşte pe cale naturală în Palermo, iar soţul său este extrem de bucuros, pentru că are deja trei băieţi mari şi-şi dorea să vadă ce înseamnă să ai o fată. „Am fost norocoasă. N-am luat decât opt kilograme în greutate, exact cum e medical recomandat, m-am simţit perfect normal, fac din luna a şaptea cursuri Lamaze, gimnastică, yoga şi tehnică de respiraţie, care ajută foarte mult la naşterea naturală, ca să n-ajungi acolo zbierând şi stresându-te să respiri corespunzător, să meargă totul strună”.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here