Raluca Elena Căpitănescu, artistă în teatru şi în muzică

643
raluca elena capitanescuEste la Şcoala Populară de Artă Târgu Jiu de cinci ani, la canto clasic, la clasa profesoarei Camelia Argint, iar înclinaţia spre muzică i-a fost descoperită din primii ani de şcoală de către învăţătoarea sa. Pe parcurs, Raluca Elena Căpitănescu a prins şi gustul pentru teatru. Adolescenta are 14 ani, iar pasiunile sale sunt muzica şi teatrul. Deşi studiază folclorul românesc şi interpretează astfel de melodii, Raluca iubeşte toate genurile de muzică. Aceasta a trecut în clasa a VIII-a, şi, vrea să urmeze cursurile Liceului de Muzică. Melodiile pe care le interpretează sunt preluate din repertoriul Mariei Lătăreţu şi al Mariei Apostol. Tânăra are o colecţie impresionantă de peste 60 de costume populare, de care artista are multă grijă. Aceasta a obţinut numai premii importante în ultimele luni, ocupând locul I la două festivaluri de folclor la Rovinari şi Dragoteşti, şi locul al II-lea la festivalul „Pe dunghiţa Jiului”, desfăşurat la Turceni. De asemenea, peste câteva săptămâni, Raluca Elena Căpitănescu va intra în finala unei emisiuni-concurs la televiziunea naţională Favorit.

Actriţă în „Pasărea măiastră”
„Pe lângă muzică, îmi place la nebunie şi teatrul, însă voi renunţa pentru că nu mă pot ocupa şi de şcoală şi de folclor, ultimul domeniul fiind extrem de important pentru mine”, ne-a declarat adolescenta. Actorul român preferat al acesteia este Florin Piersic. În urmă cu doi ani, Raluca a jucat în piesa „Pasărea maiastră”, împreună cu Viorel Gârbaciu, directorul Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu. „A fost o piesă excepţională, despre viaţa sculptorului Constantin Brâncuşi”, a completat tânăra.
Atunci când nu se ocupă de studii, aceasta adoră să iasă la shopping, şi îşi cumpără numai lucruri personale, pentru a se simţi ca o tânără femeie care practică cel mai „intens” job: shopping-ul. De asemenea, Raluca iese cu prietenii în parc la o plimbare cu rolele, pentru a căpăta un tonus bun, sau pe joacă cu a sa căţeluşă Bety.
Raluca Elena Căpitănescu se descrie ca fiind o persoană comunicativă, deschisă, şi ascultătoare. Pentru că părinţii au sprijinit-o în orice, adolescenta încearcă să ţină mereu cont de sfaturile acestora.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here