Pugilist gorjean, medaliat cu aur la Campionatele Naţionale de Cadeţi

338
Sâmbătă, la Ploieşti s-a încheiat finala pe ţară a Campionatelor Naţionale de Cadeţi la box. Competiţia a antrenat 138 de participanţi, media de vârstă fiind 13-14 ani. Dintre cei 9 pugilişti gorjeni care s-au deplasat la Ploieşti, 4 dintre ei s-au întors cu medalii şi diplome.

Medalia de aur a fost obţinută de Alin Mocioiu, care a primit din partea organizatorilor un tricou de campion, diplomă, şi medalie. Argintul a fost luat de Alexandru Anghel, primind medalia şi diploma de vicecampion naţional, cei doi fiind membri ai Clubului Sportiv Pandurii Târgu-Jiu, antrenaţi de Leontina Geică şi de instructorul Ion Buric.

Alte două medalii de bronz au fost obţinute de Dragoş Pârvuţoiu de la Clubul Şcolar Târgu-Jiu, antrenat fiind de Ion Geică, şi de Liviu Ciobanu, de la formaţia Jiul Rovinari, antrenat de Marius Nicu.
Un număr de 57 de cluburi din toată ţara şi-au adus pugiliştii cadeţi pentru a lupta în vederea câştigării titlului naţional, sau a unor medalii. Din fericire, Gorjul a fost şi de această dată bine văzut la competiţiile de box organizate la nivel naţional.
Ultima competiţie din acest an prevăzută de Federaţia Română de Box se va desfăşura la Târgu-Mureş între 23-28 noiembrie. Oraşul va fi gazda Campionatelor Universitare de Box, competiţie care antrenează studenţi şi elevi care practică boxul, născuţi în anii 1989, 1990 sau 1991. Clubul Sportiv Pandurii Târgu-Jiu va avea la concursul de la Târgu-Mureş doi reprezentanţi, în persoana lui Alexandru Măntescu, 81 kg, şi a lui Ionuţ Anca, 60 kg.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here