Primarul Florin Cârciumaru are un nou blog

500

Florin Cârciumaru, edilul municipiului Târgu-Jiu, are o nouă pagină virtuală destinată comunicării cu cetăţenii. http://blog.targujiu.ro/ este adresa care odată accesată oferă tuturor târgujienilor posibilitatea de a-i transmite primarului orice sugestie, nemulţumire şi aşa mai departe.

Târgujienii care utilizează internetul au posibilitatea de a-i spune primarului tot ce doresc, accesând noul său blog: http://blog.targujiu.ro/, pe care edilul îl consideră un pion important în comunicarea cu cetăţenii. „Am considerat că a avea o comunicare cu cetăţenii este foarte importantă. De când am o relaţie cu cetăţenii prin mijloace de comunicare moderne cunosc mai multe din problemele cetăţenilor, cu lux de amănunte, şi am căutat să şi rezolv aceste probleme, aceste sesizări primite de la oameni. Din punctul meu de vedere, este foarte bine că s-a ajuns la acest nivel de comunicare”, mărturiseşte Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu.
Cârciumaru aşteaptă ca târgujienii să îi propună idei pentru viitoarele proiecte, sau să îi reclame anumite deficienţe ori nereguli, şi promite că se va apleca asupra fiecărui aspect sesizat de cetăţeni, încercând să soluţioneze toate solicitările, în măsura în care acest lucru este posibil.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here