Primarul de la Ţicleni şi-a sărbătorit ziua de naştere cu un grătar

525
Ion Ilie Ungureanu, primarul oraşului Ţicleni, şi-a sărbătorit duminică ziua de naştere, alături de una dintre fiicele sale, familie şi prieteni apropiaţi. „De dimineaţă, am făcut un grătar, şi am sărbătorit puţin şi pe fugă în familie, pentru că la orele 11 am dus-o pe una dintre fiicele mele la gară la Filiaşi pentru a pleca spre Timişoara”, ne-a declarat edilul.

Acesta a fost încântat că a avut-o alături măcar pe una dintre fiicele sale, ambele fiind la studii la Timişoara, una la Facultatea de Matematică- Informatică şi cealaltă la Electronică.

Din păcate, Ungureanu nu a primit telefoane de felicitare, deoarece şi-a lăsat telefonul în maşină. „Am văzut că aveam câteva apeluri pe el, erau cunoscuţi care vroiau să mă felicite, şi ţin să le mulţumesc”, a completat acesta. El nici măcar cadouri n-a primit, ci, a dat cadouri în bani, către cele două fete. „Trebuie să le dau tot ce ele îşi doresc, pentru că au nevoie. Eu mi-am dorit să urmeze o facultate mai aproape de casă, dar ele mi-au motivat că dacă şi eu am urmat o facultate la Timişoara, vor şi ele”. Ion Ungureanu are la activ, Facultatea de Agronomie, urmată la Timişoara, una de Drept, la Universitatea „Constantin Brâncuşi”, având şi un master în Drept Comunitar.
În fiecare an, primarul îşi sărbătoreşte discret zilele de naştere, motivând că nu este genul care sărbătoreşte cu fast, iar chefurile nu sunt bune. Şi duminică, el a preferat să se odihnească, deoarece în timpul săptămânii munca de la primărie este foarte grea. „Chiar dacă am ani întregi de experienţă în domeniul administraţiei, tot mă simt câteodată istovit, existând multă bătaie de cap”, a mai adăugat Ungureanu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here