Prefectul Rujan: A fost o perioadă solicitantă

1824

Prefectul Cristinel Rujan și-a prezentat bilanțul după primele patru luni de la numirea sa în fruntea Prefecturii Gorj. „A fost o perioadă solicitantă”, spune Rujan, aducând în discuție organizarea alegerilor prezidențiale, dar și problemele din stațiunea montană Rânca privind sistemul de alimentare cu apă și canalizare.
„A fost (o perioadă – n.r.) solicitantă, interesantă. A fost de o mare densitate întrucât am avut, după cum bine știți, de organizat alegerile, am avut de mediat și rezolvat problema legată de infrastructura de alimentare cu apă și canalizare de la Rânca. Și acolo s-au făcut pași importanți, în sensul că infrastructura aceasta a fost preluată de Aparegio. Am stabilit care vor fi pașii pentru anul viitor în vederea implementării unor proiecte de infrastructură, pentru a rezolva complet, în anii următori, alimentarea cu apă, canalizare și deversare din zona Rânca”, a anunțat Rujan.
Prefectul a depistat și care au fost problemele în aceste patru luni de mandat. „Au fost unele probleme legate de informarea și consilierea unităților administrativ teritoriale, multe întâlniri cu primarii și cu secretarii din județul Gorj. Am avut ocazia să constat foarte multe lucruri bune, dar și unele disfuncții și ori de câte ori s-a întâmplat să constatăm un aspect negativ, am intervenit imediat, inclusiv la sesizarea mass-media”, a explicat prefectul Cristinel Rujan.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here