Prefectul de Gorj, Liviu Andrei are pagină de hi5

412

liviu andreiPrefectul judeţului Gorj, Liviu Andrei, are un profil creat pe o pagină de prietenii de pe Internet, hi5. Acesta are în lista sa 24 de prieteni, dar şi 8 fotografii postate, în care apare el alături de familie, dar şi fiica sa

cea mare, Andra. Din anumite fotografii ne putem da seama, cât de apropiat este de copiii săi, pe care îi îmbrăţişează tandru. De asemenea, la rubrica de mesaj de stare prefectul a pus câteva fraze, care te îndeamnă la reflecţie: „Diferenţa dintre şcoală şi viaţă? În şcoală, înveţi o lecţie, apoi dai un test. În viaţă, ai de dat un test care te învaţă o lecţie!”

Tot de pe pagina principală a profilului său, aflăm că acesta este născut sub semnul zodiacal al Capricornului, pe data de 1 ianuarie. Încrezător în ce spun astrele, Liviu Andrei a postat şi caracteristicile zodiei sale: „În general, nativii din Capricorn sunt cuprinşi de o puternică dorinţă de afirmare. Calculul rece, supleţea diplomatică, caracterul nestăpânit, duritatea, sunt trăsături care îl ajută să îşi pună în practică ambiţiile. În plus, simţul politic este puternic dezvoltat la acest nativ. Capricornul este şeful care ia asupra sa sarcinile celorlalţi. El ştie ce vrea şi ştie să decidă pentru alţii. Nativul Capricorn este practic, tenace, ambiţios, capabil de efort îndelungat pentru a-şi pune în practică ideile ducând totul până la capăt cu multă răbdare. Este precaut, econom, meticulos şi punctual, un adevărat exemplu de corectitudine. Motto-ul zodiei Capricorn – Concretizez material toate gândurile creatoare utile revelaţiei funcţiei mele interioare şi mi le asum cu toată libertatea”. Citatul preferat al prefectului de Gorj este „A trăi înseamnă a lupta!”
Totodată, profilul acestui internaut, dezvăluie şi preferinţele sale muzicale, Abba şi Richard Clayderman. Printre melodiile care pot fi ascultate de către cei care accesează pagina de hi5 a lui Liviu Andrei, se numără „Moonlight Sonata”, „Dancing Queen”, „Chiquitita”, „Super Trouper”, „I have a dream”, ultimele 4 menţionate aparţinând trupei Abba.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here