Polovrăgeanca Flori Bădiţa, mai bogată cu 10.000 de Euro

450

floarea-baditaFericita câştigătoare a titlului de „Miss fata de la ţară” şi a marelui premiu, în valoare de 10.000 de euro, este Flori Bădiţa, din comuna Polovragi. Tânăra gorjeancă a dovedit, pe tot parcursul concursului, că are spirit de învingătoare, ea fiind atât preferata vedetelor, cât şi a publicului.

Finala concursului „Miss fata de la ţară” a avut loc vineri seara, într-o atmosferă de gală. Pe lângă mult-râvnitul titlu de „Miss fata de la ţară”, Flori Bădiţa a câştigat premiul de 10.000 de euro şi un contract de prezentare cu o agenţie de fotomodele. Vis început acum două luni

Şansa i-a surâs lui Flori Bădiţa acum două luni de zile, când, Smiley a ajuns în Polovragi în căutarea unei tinere. Concret, în urmă cu două luni, şase vedete au plecat prin ţară să caute fete dornice de a participa la un concurs de frumuseţe. Fiecare s-a întors la Bucureşti cu câte o concurentă. Fetele au intrat în cantonament, unde au avut parte de pregătire şi de o serie de transformări. Dana Săvuică, Gina Pistol, Marcel Pavel, Smiley, Dan Bordeianu şi Mihai Mitoşeru le-au supus pe fete la diferite teste, le-au notat şi le-au pregătit flori baditapentru finală.

Probe de Miss

În ultima seară de concurs, emoţiile fetelor au fost mari, iar aşteptările pe măsură. Pentru început, două dintre fete au intrat la baraj, una singură rămânând în finală. Imediat după acest moment, cele cinci finaliste au avut de trecut probe specifice unui concurs de Miss. În prima probă, concurentele au purtat cu mândrie costumul tradiţional al zonei din care provin. Fetele s-au descurcat cu succes şi la proba costumelor de baie, a rochiei de seară, dar şi la cea de dans. Vedetele prezente, Dana Săvuică, Gina Pistol, Marcel Pavel, Dan Bordeianu şi Mihai Mitoşeru, nu au mai dat note, în ultima seară de concurs, ci au pledat în faţa publicului pentru concurenta pe care au susţinut-o. Chiar dacă gorjeanca Flori Bădiţa nu a beneficiat de susţinerea lui Smileay, acesta neputând ajunge la emisiune, totuşi ea a reuşit să câştige, de una singură, simpatia publicului şi, în urma voturilor telespectatorilor, Flori a fost aleasă „Miss fata de la ţară”. Astfel, ea a câştigat şi marele premiu, în valoare de 10.000 de euro, oferit de organizatori, dar şi un contract de prezentare cu o agenţie de fotomodele.

Miss de Polovragi

Locuitorii comunei Polovragi, în frunte cu autorităţile locale, se mândreau cu Flori încă din ziua în care Smiley a ales-o pentru participarea la concurs. Acum, după ce l-a şi câştigat, ea este percepută ca „Miss-ul de Polovragi” şi pe bună dreptate, ea fiind învingătoarea concursului prezentat de Andreea Raicu. Flori Bădiţa este o tânără de 24 de ani, născută în Polovragi, acolo unde şi locuieşte împreună cu mama şi cu bunica sa. Având o situaţie financiară nu tocmai bună, Flori a fost nevoită să se angajeze, cu toate că este şi studentă. Astfel că cei 10.000 de euro, pentru care a muncit, demonstrând că-i merită, îi vor fi de un real folos.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here