Petrecăreţul fiu al sindicalistului Pisc Scrădeanu, refuză plata pensiei alimentare

834

animal3Băiat de bani gata, omniprezent în cluburile de fiţe din Târgu-Jiu, unde îmbrăcat în haine de firmă se pozează înconjurat de dudui şi alcool, şi aruncând cu banii în stânga şi în dreapta. Acesta este Cosmin Pisc Scrădeanu, fiu de sindicalist, care are însă, în viaţa de zi cu zi, cea pe care nu şi-o afişează pe un site de socializare, un comportament de nota doi în faţa fiicei sale şi a celei care i-a conceput propriul copil. Aflat în proces cu fosta sa concubină, cu care are o fetiţă în vârstă de 1 an şi patru luni, Cosmin Pisc Scrădeanu, refuză să îi acorde o pensie de întreţinere, în funcţie de nevoile minorei, propriei sale fiice. Mai mult, în mod şocant, face o întâmpinare la instanţa de judecată din Târgu-Jiu unde precizează că salariul său este de doar 800 de lei lunar, deşi este expert la Camera Deputaţilor în Parlamentul României.

Fiul prim-vicepreşedintelui Blocului Naţional Sindical (BNS), Ion Pisc Scrădeanu, este în proces la Judecătoria Târgu-Jiu cu cea care i-a animal1conceput-o pe fiica sa, în vârstă acum de un an şi patru luni. La termenul de astăzi, Cosmin Pisc Scrădeanu, încearcă ca de altfel de la începutul procesului, să scape de pensia alimentară solicitată de corina rraducanu corinamama fetei. Aceasta nu a cerut o sumă de bani tatălui Mariei ci a solicitat să se înţeleagă pentru o sumă lunară care să acopere nevoile minorei. Tatăl fetei a spus nu, şi a făcut o întâmpinare în care explică că venitul său lunar este puţin peste minimul pe economie. Asta în condiţiile în care familia Pisc domiciliază într-o vilă din Târgu-Jiu, are afaceri mari iar tatăl minorei îşi petrece periodic vacanţele în străinătate, după cum spun apropiaţi ai familiei.

Zgârcenia unui expert la Parlament

piscCosmin Pisc Scădeanu s-a spălat cu uşurinţă pe mâini de valoarea pensiei alimentare pentru fiica sa. Chiar a precizat instanţei următoarele: ,,sunt de acord cu stabilirea unei pensii stabilite la venitul meu de 800 de lei net pe lună obţinuţi din funcţia de expert la Camera Deputaţilor în Parlamentul României”. Mai precis, Pisc cere ca instanţa să stabilească pentru fiica sa o pensie alimentară mai mică de 200 de lei lunar, asta deoarece va avea grijă de nevoile materiale ale minorei. Face asta şi redactează asta în scris 12050181de teamă că banii respectivi vor ajunge la mama reclamantă. Tatăl fetei se dovedeşte maleabil doar în privinţa stabilirii locuinţei minorei, adică la locuinţa mamei acesteia, subliniind că ambii părinţi trebuie în solidar să presteze întreţinerea minorului. Tatăl fetiţei solicită instanţei ca a sa contribuţie la creşterea şi educarea minorului să se facă astfel în natură şi în solidar cu mama minorei.

Fiica lui Pisc, magistrate consultant la Tribunalul Gorj

Dosarul deşi pare unul uşor nu este aşa deoarece există bănuieli privind o potenţială influenţare a instanţei în cazul Cosmin Pisc Scrădeanu. 12050182Este demn de subliniat că sora acestuia, Corina Răducanu, este magistrat asistent la Tribunalul Gorj la secţia lui Stelian Ulmet. Aceasta a fost adusă aici de la Rovinari de tatăl său, spun surse din instituţia de justiţie. Sora îşi poate sprijini fratele chiar şi în această cauză sensibilă, unde la mijloc este un copil.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here