Pantaloni la modă în sezonul toamnă-iarnă

529
pantaloni evazatiÎn acest sezon, în ceea ce priveşte pantalonii, tendinţele sunt la extreme, variind de la cei skinny care scot în evidenţă formele corpului, la cei foarte largi, care dau corpului noi linii. O caracteristică definitorie a trendului acestui sezon este însă talia înaltă accentuată.

Pantaloni skinny
Pantalonii skinny prezenţi de câteva sezoane în trend se află încă printre cele mai râvnite modele de pantaloni. Deoarece sunt foarte practici şi cu o croială uşor de adaptat oricărei ţinute, ei pot fi purtaţi atât atunci când vrei să fii elegantă, cât şi în momentul în care adopţi o vestimentaţie mai casual.
Ca noutate în privinţa pantalonilor skinny este apariţia imprimeurilor foarte vii colorate sau a celor cu desene grafice.
Acest tip de pantaloni este ideal pentru doamnele cu o siluetă mai subţire.
Pantaloni baggy
Pantalonii de tip baggy au intrat în trend anul trecut în cazul vestimentaţiilor feminine iar acum forma aceasta este reconcepută în diferite modalităţi, mărimea turului variind de la caz la caz.
Acest model se întâlneşte atât în vestimentaţiile sport, cât şi în pantalonii foarte eleganţi de birou, în acest caz având o tentă masculină.
De lungimi diferite şi adaptaţi mai multor stiluri, pantalonii cu turul jos şi puţin lărguţi, atât încât să confere lejeritate ţinutei, sunt fără îndoială în vârful topului trendurilor din modă. Aceşti pantaloni pot fi conici sau drepţi şi de lungimi diferite, însă în acest sezon se poartă pantalonii care lasă glezna descoperită.
Pantaloni largi şi evazaţi
Un alt tip de pantalon care se poartă mult anul acesta, mai ales în ţinutele de birou, e acela drept şi larg, uneori puţin evazat jos.
Lungimea acestui pantalon variază pornind de la foarte lung încât să acopere tocul în întregime, până undeva sub genunchi.
Materiale
Materialele sunt alese în funcţie de tipul pantalonilor şi ocazia destinată purtării lor. Cei destinaţi ieşirilor seara, cocteilurilor, sunt făcuţi din materiale mai fine şi mai pretenţioase precum satinul şi organza. De asemenea, se mai foloseşte mult stofa şi jeans-ul.
Ţinând cont de modelele care se poartă şi adaptându-le stilului tău, poţi realiza ţinute care să te pună în valoare, prin alegerea unor pantaloni potriviţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here