PAMFLET – Adio, Oana Zăvoranu! şi n-avem cuvinte

363

oanaDe vreo câteva săptămâni, de parcă s-ar fi dorit crearea unei diversiuni, ca să nu mai clevetească lumea atât de necăjită de greutăţile vieţii şi politichie, a reapărut pe ecranele televiziunilor Oana Zăvoranu.

De data asta nu se mai certa cu maică-sa pentru avere, ci-l bălăcărea pe soţul ei, cântăreţul Pepe. Cu care împărţise aşternutul mai bine de şapte ani şi abia acum, când a călcat ea în străchini, a aflat că Pepe nu-i bărbat.

Copia imperfectă a Mihaelei Rădulescu

S-a petrecut ceva de genul divorţului dintre Mihaela Rădulescu şi Alan Schwartzenberg, după care diva de 41 de ani se-nnodase cu mai tânărul Dani Oţil, de numa’ 30 de ani. Măcar Mihaela Rădulescu realiza, cândva, o emisiune ca lumea, la Antena 1, „Duminica în familie”, iar Zăvoranca se afla doar în tratative cu Antena 1. Care-a renunţat la bosumflata şi mahalagioaica de Oana. Alte plusuri ale Mihaelei sunt faptul că dăduse naştere unui băieţel şi se alesese cu o zdravănă pensie alimentară, plus alte avantaje din partea generosului Alan. Multimilionar şi om de bun simţ. În atari condiţii, nici nu-i de mirare că Mihaela Rădulescu şi-a permis să se mute la Monte Carlo. Avea cu ce.

În divorţ cu (ne)însărcinata

Oana, în divorţ cu Pepe, s-a lăudat că ar fi însărcinată. Deşi susţinuse că n-avea nicio treabă cu politicianul liberal Tudy, om cu casă la Bruxelles, ca mai apoi să revină şi să se laude cu teribila noapte de amor cu împricinatul, taman în noaptea de Revelion. Când ar fi trebuit să fie cu, de-acum, fostul soţ – Pepe. Ne-a mai servit gogoaşa cu sarcina, apoi cu simularea pierderii ei. Ginecologul la care se prezentase a lămurit lumea că-s basme, iar Oana Zăvoranu nici nu fusese însărcinată. În culmea tupeului de mahalagioaică, ei bine, neînsărcinata ameninţa că-l dă pe doctor în judecată.

După ce, zile întregi, a îndrugat verzi şi uscate pe la diverse televiziuni, care parcă n-aveau altă treabă mai bună de făcut, a început să-l împroaşte cu noroi pe fostul soţ. Abia acum descoperise că nu-i bărbat adevărat, după atâţia ani de convieţuire.

Şifonată rău, vorbind vrute şi nevrute, pre limba ei de mahalagioaică, gureşa Oane Zăvoranu ne ameninţă acum că părăseşte România. Bineînţeles, cu coada între picioare, după ce-şi pusese poalele-n cap. Pe unde apucase, dar şi pe la televiziunile comerciale, dornice de scandaluri cu mahalagioaice de tipul său.

Circul a ţinut săptămâni bune, vreme în care l-a făcut cu ou şi cu oţet pe omul cu care fusese cununată numai şapte ani de zile. Cică ar vrea să se retragă din showbiz. Păi de ce n-o face, dacă tot e aşa de libertină. Şi uite-aşa, broneta s-a decis să plece la Bruxelles. La Tudy, cu care iniţial nu avusese nicio legătură, iar apoi ne-aburit cu noaptea de dragoste dintre ani! Nu putem zice că s-a gândit, întrucât e greu de spus că ar avea organul gândirii, nefăcând dovada că ar avea organul specializat cu asemenea chestiuni. Oana Zăvoranu excelând într-o relativă frumuseţe, sâni siliconaţi şi picioare lungi. De unde şi ideea poetului cu „poale lungi şi minte scurtă”, chiar dacă ea purta mai mult blugi.

Vadim-Oana, alt cuplu de comici vestiţi!

Cu ani în urmă, cam prin 2008, Tribunul Vadim luase şi el plasă cu aşazisa vedetă. O luase alături de el, ca imaginea PRM-ului, trecând-o pe listele pentru Parlament. După ce artistele adevărate Irina Loghin şi Angela Buciu, foste parlamentare, se retrăseseră în demnitate. Ei bine, Cu Zăvo, Tribunul a luat-o-n barbă. Iar PRM-ul cuplului de guralivi Vadim-Zăvoranu n-a rupt gura electoratului, rămânând sub ştacheta intrării în Parlament. Cu ce s-a ales Pepe? Cu un proces de divorţ, din care va ieşi mai curat şi scăpat de scorpioancă. Fără să se zbată, Pepe a făcut-o praf, reuşind s-o pună cu botul pe labe, iar o ţară întreagă şi-a pierdut vremea şi a râs de minciunile uite sarcina, nu e sarcina. Başca filmuleţele obscene cu iubitul ei, nudistul şi masturbatorul Tudy.

Oana de 38 îl va creşte pe Tudy de 26 anişori!

Iată că Oana Zăvoranu vrea să părăsească definitiv România. Treaba ei. Nu va plânge nimeni după o mahalagioaică de doi lei, made în Ferentari. Tudy are casă în Belgia. Dar mai are şi 26 de ani, iar ea a trecut binişor de 38. Călătorie sprâncenată. Şi-i dorim să fie fericită lângă onanistul Tudy, cel din filmuleţele infecte. Iar Pepe, pe lângă îmblânzirea scorpiei, a mai reuşit să realizeze şi semneze două contracte cu două televiziuni concurente. Unul pe trei luni, cât ţine vara, cât va dura călătoria într-o croazieră pe un vas doldora de concurente una şi una, cu Antena 1. Cea care-i dăduse papucii lui Oana Zăvoranu. Şi altul, din toamnă, un proiect la ProTV. Şi iată cum cântăreţul a ieşit câştigat, iar mahalagioiaca şifonată.

Pişăciosul de Bruxxelles şi onanistul din PeNeLe!

Numai că, pe la Bruxelles, în oraşul pe unde-i statuia aia cu pişăciosul, unde Tudy are o casă, nu sunt câinii cu covrig în coadă. Iar diferenţa de vârstă duce la situaţii precum celălalt scandal, cel dintre Monica şi Irinel Columbeanu. Ceea ce noi nu-i dorim. În fond, ea s-a exilat de bună voie!

Ion Predoşanu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here