Obiecte fine de anticariat, vedete într-un magazin din Târgu-Jiu

1111

Un magazin situat în centrul municipiului, având ca obiect principal de activitate comercializarea de bijuterii din materiale preţioase, şi-a diversificat gama de produse expunând la vânzare şi nişte obiecte de anticariat. Este vorba despre piese unicat, bijuterii deosebite, obiecte de decor, tablouri şi chiar ceasuri vechi de câteva decenii. Cel mai scump obiect este o pendulă care costă 2000 de lei. Obiectele atrag privitorii mai ceva ca un magnet.

Vitrina unui magazin de bijuterii, situat în buricul municipiului Târgu-Jiu, a devenit punct de atracţie pentru persoanele interesate de obiecte vechi, de anticariat. Asta deoarece magazinul expune, de scurt timp, la vânzare şi în regim de consignaţie obiecte valoroase chiar dacă, în fapt, nu sunt confecţionate din materiale preţioase.
O bicicletă care măsoară mai puţin de zece centimetri, realizată în miniatură dar cu detalii deosebite, este una dintre vedetele colecţiei aflate la vânzare. Alături de ea se mai găsesc nişte statuete, bijuterii şi alte obiecte de decor şi de uz personal. Preţurile sunt acceptabile iar angajaţii magazinului sunt mai mult decât amabili atunci când persoanele interesate doresc să pipăie sau să vadă de aproape exponatele.

Ceasuri de buzunar şi de perete
Alături de vitrinele în cauză, pe pereţii magazinului se mai găsesc câteva tablouri în ulei, şi nişte ceasuri de perete, deosebite, de mari dimensiuni. Preţurile pentru obiectele de anticariat pornesc de la câţiva zeci de lei şi se opresc la câteva mii totul depinzând de vechimea, starea sau frumuseţea obiecului aflat la vânzare.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here