Oana Roman face colecţie de iubiţi tinerei

377
Fiica cea mică a lui Petre Roman nu s-a lecuit de „puştani”. Deşi a avut parte numai de dezamăgiri în amor, Oana (33 de ani) şi-a tras mai nou tot un june-prim: un manechin de doar 23 de ani! Năravul din fire nu are lecuire!

Proverbul i se potriveşte de minune Oanei Roman care simte din nou fiorii dragostei adânc în stomac. Când credea însă că nu mai are noroc în amor, iată că în viaţa Oanei a apărut Alex, un tânăr manechin de doar 23 de ani, care i-a luat minţile. Conform unei publicaţii mondene, cei doi sunt de nedespărţit de câteva luni.

Oana şi Alex, unul dintre modelele noi din prezentările lui Cătălin Botezatu, s-au cunoscut în club, cei doi amorezi afişându-se pentru prima dată împreună la deschiderea restaurantului „Primo Bacio”, din zona Decebal din Capitală, unde au fost senzaţia serii. Spre deosebire de ultimele ei relaţii, Oana îşi doreşte un copil cu noul ei iubit, mai mic cu 10 ani decât ea. Frumuşelul Alex i-a făcut o impresie bună şi lui Cătălin Botezatu. „A fost la mine la o preselecţie. În curând, intră în prezentări de modă. Are 1,80 m înălţime şi este bun de model”, a spus designerul.
Fiica cea mică a lui Petre Roman a trăit în ultima vreme multe dezamăgiri în amor.
După despărţirea de Cornel Păsat, cu care a stat şapte ani, ea nu a mai reuşit să închege o relaţie de lungă durată, înşirând ca pe mărgele mai mulţi tinerei abia trecuţi de 20 de ani.
Selecţie realizată de Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here