Nuntă de vis pe Insuliţa de pe Jiu – Aproape 1000 de invitaţi la căsătoria fiicei lui Cârciumaru

394

DSCN3976Toată lumea bună din municipiul nostru, din judeţ dar şi din Timişoara şi Bucureşti şi-a dat întâlnire sâmbătă la Târgu-Jiu. Asta deoarece în familia primarului Cârciumaru s-a petrecut un eveniment deosebit, fiica edilului s-a căsătorit religios cu alesul inimii sale Radu Călinoiu. Cei doi miri au avut o nuntă de vis, modernă dar respectând şi tradiţiile româneşti, fiind organizată, în aer liber, pe Insuliţa de pe Jiu.

După ce s-au căsătorit la Starea Civilă din Timişoara, Geta şi Radu Călinoiu au pregătit cele necesare pentru ca sâmbătă în Târgu-Jiu să organizeze şi căsătoria religioasă şi o mare petrecere. Deoarece numărul mare de nuntaşi nu puteau încăpea într-un restaurant, mirii au ales Insuliţa de pe Jiu drept locul pentru organizarea nunţii. Au amplasat aici două corturi, un sistem performant de DSCN4032lumini, unul identic video şi au dat drumul petrecerii până la ziuă. Din tablou nu au lipsit artificiile şi cântăreţii de prestigiu, Andra, formaţia Alb şi Negru dar şi un număr impresionant de artişti de muzică populară ridicându-i pe nuntaşi de pe scaune.

Cununia religioasă, oficiată de Mitropolitul Olteniei

Până la petrecere, sâmbătă însă la orele 15.00, familia, prietenii apropiaţi ai cuplului Călinoiu şi chiar Mitropolitul Olteniei şi-au dat întâlnire la Biserica “Sfinţii Petru şi Pavel” din Târgu-Jiu. Mireasa a venit aici cu un alai de maşini de lux, fiind însoţită de mire, de domnişoarele ei de onoare, de cavaleri şi de familie. Acoperită cu voalul de mireasă, Geta a intrat în biserică la braţul tatălui său, Florin Cârciumaru, vizibil emoţionat. Slujba a durat aproape o jumătate de oră, mireasa părăsind biserica alături de alesul inimii ei într-o decapotabilă roşie. La Parcul Central, mirii au oprit pentru o sesiune de fotografii şi interviuri după care au plecat spre locul petrecerii.

DSCN4080Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here