Nicolas Cage a filmat prima scenă la Amanda

536

nicolas_cage_1Din week-endul trecut actorul american Nicolas Cage a început să tragă primele scene din filmul pe care îl realizează în România, ,,Ghost Rider2”, în judeţul Gorj.

 

După ce iniţial a fost în mai multe zone din judeţ pentru a se familiariza cu platourile de filmare în aer liber, acum Cage a venit în Gorj pus pe treabă. Prima scenă a filmat-o sâmbătă la restaurantul Amanda situat în zona Câmpul Mare. Cage a petrecut în acest restaurant cu specific românesc câteva ore bune. Următoarea secvenţă se va filma în Cariera Roşia de lângă Rovinari.

După filmarea de la Amanda, americanul Nicolas Cage s-a retras la Casa Danielescu, situată la ieşirea din Târgu-Jiu unde şi-a petrecut de altfel seara de sâmbătă şi duminică.

Membrii din staff-ul actorului, aproximativ 200 la număr, au fost cazaţi, în schimb, la mai multe hoteluri din Târgu-Jiu.

Autorităţile locale din Rovinari aşteptau însă duminică veşti în legătură cu filmarea de astăzi de la Roşia unde se va filma mai mult pentru filmul american. S-a luat în calcul însă ca actorul Cage să nu ajungă pe platoul de filmare deoarece în locul său ar putea ajunge dublura sa.

Filmările din Gorj ale actorului Nicolas Cage şi a echipei sale vor dura, se vehiculează, în jur de două săptămâni, fiind programate astfel mai multe scene.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here