Neamurile din Gorj şi primarul din Cruşeţ îi urează lui Borcea multă sănătate

1042

borcea 1 (5)Primarul comunei Cruşeţ, Viorel Drăguşin, cel care l-a făcut “cetăţean de onoare” al localităţii pe dinamovistul Cristi Borcea, i-a transmis multă sănătate preşedintelui executiv al FC Dinamo, care a suferit luni o intervenţie chirurgicală pe cord.

Edilul din Cruşeţ a menţionat ieri că nu se temea de o nereuşită a operaţiei deoarece Borcea a ajuns pe mâna unui doctor gorjean excelent, adică a medicului Şerban Brădişteanu.

Nu numai Drăguşin i-a transmis urări de sănătate şi însănătoşire grabnică lui Borcea ci şi rudele borcea 1 (1)dinamovistului, rămase încă în satul Măiag, comuna borcea 1 (2)Cruşeţ. borcea 1 (3)Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, cetăţean de onoare al comunei Cruşeţ încă din 2010, a suferit luni o intervenţie chirurgicală pe cord, care i-a fost realizată de un medic din judeţul nostru. Este vorba despre medicul gorjean, Şerban Brădişteanu, care este şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Operaţia a decurs borcea 1 (4)excelent, medicul gorjean fiind de nota zece. Starea post borcea 1 (6)operatorie a lui Borcea după intervenţia de by-pass este şi ea foarte bună. De altfel, doctorul Şerban Brădişteanu l-a operat în august 2011 şi pe Cornel Dinu, administratorul delegat al FC Dinamo.

borcea 1 (7)O întâlnire cu Borcea

borcea 1Primarul comunei Cruşeţ, Viorel Drăguşin, a lăudat şi el srban bradisteanuieri operaţia făcută de Brădişteanu, primarul apreciind că Borcea a ales să fie operat în ţară, la acest spital din Bucureşti, în loc să meargă în străinătate. Totodată, edilul Drăguşin i-a transmis lui Cristi Borcea multă sănătate. “Operaţia s-a finalizat aşa cum mă aşteptam, deoarece medicul Brădişteanu este un doctor excelent. Îi urez multă sănătate şi domnului Borcea cu care sper să am şi o întrevedere. Mă bucur că dânsul este bine şi că s-a operat în Bucureşti, arătând că şi noi avem medici şi clinici foarte bune. Pe domnul Borcea nu l-am mai văzut însă din 2010 când l-am făcut cetăţean de onoare al Cruşeţului, asta şi pentru că dânsul a fost foarte ocupat. A avut nunta, acum operaţia, a fost tot plecat.. Dar sper să ne vedem sănătoşi cât mai curând”, a transmis primarul Drăguşin. Acesta a explicat că Borcea are o legătură directă cu comuna pe care el o conduce, deoarece bunicii săi erau dintr-un sat al Cruşeţului.

Bunicii materni ai lui Borcea, din Măiag

De fapt, bunicii lui Cristi Borcea din partea mamei au locuit până la trecerea lor în nefiinţă în satul Măiag, fost Valea Boului, aparţinând comunei Cruşeţ. Borcea mai are însă rude în această localitate, spune edilul local, mătuşi şi verişori, care i-au transmis şi ei multă sănătate preşedintelui de la Dinamo. Casa mamei lui Borcea nu mai este însă locuită după decesul părinţilor acesteia, imobilul fiind unul modest cu două, trei încăperi. Cristian Borcea a primit, în aprilie 2010, la Hotel Anna din Târgu-Jiu, Cheia de Aur a comunei Cruşeţ, din partea primarului localităţii în care s-a născut mama conducătorului dinamovist, Marcela Borcea.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here