Nataşa lui Cioacă a îmbrăcat rochia de mireasă

516

natasaCosmeticiana din Târgu-Jiu, Nataşa, de loc din Republica Moldova dar stabilită de câţiva ani în Gorj, s-a făcut mireasă. Frumoasa Nataşa, pentru care în vara anului trecut i-a bătut inima fostului poliţist Cristian Cioacă, a fost protagonista unui pictorial în care mire nu i-a fost, nici pe departe, soţul Elodiei Ghinescu.

natasa2Nataşa a îmbrăcat o rochie albă, tip sirenă, şi a poza într-o postură provocatoare, în genunchi în faţa bărbatului care i-a fost partener la natasa3shooting-ul foto. La jumătatea anului trecut, tabloidele din capitală o făceau cunoscută pe moldoveanca Nataşa, stabilită în Târgu-Jiu, drept cosmeticiana care i-a picat cu tronc poliţistului Cioacă. Presa mondenă relata că Cioacă făcea la momentul respectiv drumuri dese între Piteşti şi natasa4Târgu-Jiu pentru Nataşa, căreia îi cumpăra de fiecare dată când o întâlnea trandafiri pe care îi natasa5aducea la salonul la care lucrează aceasta. Nataşa nu a recunoscut niciodată relaţia cu Cioacă, deşi persoane din anturajul ei, spuneau exact contrariul.

natasa7Mai este sau nu cu Cioacă?!

După focul creat de presa mondenă, relaţia Cioacă-Nataşa, dezvăluită sau nu de presă, s-a estompat brusc. Nimeni nu a mai relatat dacă Nataşa a mai continuat să se mai vadă cu Cioacă, ori dacă relaţia cu fostul poliţist, trimis în judecată pentru infracţiuni natasa8informatice şi cercetat de Parchetul General, pe învinuirea că şi-ar fi ucis soţia, mai există sau nu. 207821-Nataşa demonstrează însă că viaţa ei continuă fără Cioacă, ea fiind protagonista unor pictoriale fierbinţi, în care apare cu acelaşi tânăr.

Mireasă, într-o centrală dezafectată

Unele fotografii sunt realizate într-o centrală termică dezafectată. Nataşa pozează în rochie de mireasă în faţa unui bărbat descheiat la cămaşă şi în picioarele goale. Nataşa priveşte şi ea provocator spre aparatul de fotografiat aşa cum fac manechinele profesioniste, arătând că putea să îmbrăţişeze şi această carieră. natasa72Într-o altă fotografie, Nataşa îşi pune în evidenţă corpul atletic într-un costum de baie, la piscină. În timp ce în altă fotografie îmbrăţişează un bărbat, identic cu “mirele” din poza cu ea mireasă, însă îmbrăcată într-o ţinută militară de camuflaj. Nataşa şi-a găsit un alt partener de viaţă, ţin să transmită fotografiile în care frumoasa moldoveancă este dornică de iubire.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here