Morega se gândeşte deja la moarte?!

485

cavou moregaÎn curtea bisericii din localitatea Padeş, finanţată în proporţie de 90% de către deputatul Dan Ilie Morega, se află instalat un adevărat monument.

Parohia poartă hramul Sfântului Ilie, precum şi unul dintre prenumele al deputatului de Gorj, şi a fost ridicată în anul 2003. La intrarea în biserică, pe peretele din stânga, se află pictat liberalul în costum negru, cămaşă albă şi cravata colorată, iar mâna dreapta o are aşezată la inimă.

Spune lumea de prin Padeş, că Morega şi-a făcut cavou chiar în curtea bisericii pe care a ctitorit-o. „Gurile rele” vorbesc că seamănă mai mult a monument.
Se pare că sub monumentul impunător din imaginea de alături, s-ar afla cavoul deputatului, precum spun „gurile rele” ale comunei. Acum, nu ştim dacă trebuie să dăm sau nu crezare „ gurii satului”, dar tot ce ştim este că, în mod evident, Morega s-a apropiat mai mult de viaţa spirituală şi crede că există viaţă dincolo de moarte. Monumentul ilustrează imaginea lui Hristos răstignit, pe margini aflându-se sculptate, pe trei rânduri, Coloana Infinitului a lui Constantin Brâncuşi, fabricat din marmură neagră şi albă de cea mai bună calitate.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here