Moni Columbeanu e plină de vânătăi

697
moni columbeanuRepetiţii istovitoare la „Dansez pentru tine” , şedinţe foto şi prezentări de modă… Monica munceşte de zor. Deşi se zbânţuie des în cluburi, vedeta a recunoscut că are mari lacune la capitolul dans şi că reuşeşte cu greu să înveţe coregrafiile. Stă de dimineaţă până seara pe platourile de la Buftea, la repetiţiile „Dansez pentru tine”, şi, în urma programului draconic, s-a ales cu câteva vânătăi de toată frumuseţea.

„Sunt o varză la dans, de ce să nu recunosc? Dar particip la acest concurs ca să le arăt oamenilor că, dintr-o varză, poate ieşi un om care dansează chiar bine. E foarte greu la repetiţii şi abia am reuşit să învăţ unele scheme pe muzica lui Michael Jackson” , a declarat Monica.

Ocupată până peste cap, soţia lui Iri nu-şi neglijează nici job-ul de manechin, ea fiind, vineri seara, vedeta prezentării de lenjerie intimă Passion du Brasil semnată Cosmina Englizian, de la Casa Vernescu. Cu toate astea, oboseala şi-a spus cuvântul, iar Moni i-a tras ţeapă machiorului Adrian Pescariu, căci nu a mai onorat şi prezentarea acestuia, unde ar fi trebuit să fie mireasa show-ului. Supărat nevoie mare, Pescariu a plecat de la eveniment fără ca măcar să mai salute pe cineva.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here