Moni Columbeanu, dorită de un parlamentar european

332
columbeancaSoţia lui Iri le dă încă o dată peste nas cârcotaşilor care au criticat-o asiduu şi au spus despre ea că se bucură de succes doar datorită numelui de familie pe care îl poartă. Monica Columbeanu a fost tratată regeşte week-endul acesta, în Italia, unde a fost invitată să-şi ridice premiul pentru „cea mai bună copertă a revistei „Qui”, exact la doi ani după ce a pozat sexy pentru prestigioasa publicaţie.

Şi, cum un succes nu vine niciodată singur, Monica a bifat încă o reuşită profesională: „Premiul mi-a fost înmânat de domnul Alfredo Pallone, parlamentar european din partea Partidului Popular European Italian. Mi-a lansat, de asemenea, o invitaţie de a petrece împreună cu soţul meu şi cu Irina o săptămână în frumoasa lor zonă, pentru a deveni promotorul resurselor turistice ale regiunii Lazio”, a povestit Monica, pentru un tabloid monden.
Îmbrăcată elegant, într-un costum deux-pieces din piele şi mătase naturală, marca Jitrois, frumoasa româncă a făcut impresie bună printre manechinele şi politicienii din Italia, invitaţi la evenimentul desfăşurat la Villa Ecetra, din localitatea Frosinone. „În cadrul evenimentului mi-a fost acordat un moment special. Videoclipul de la şedinţa foto a rulat pe parcursul întregii seri pe plasmele de acolo şi a fost dedicat punţii de prietenie dintre România şi Italia”, a mai spus Monica. Vedeta a fost invitată la această ceremonie prin intermediul lui Massimo Pizutti.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here