Mitea o ţine sub papuc pe Andreea Tonciu

369
tonciu si miteaViaţa Andreei Tonciu s-a schimbat radical de când se iubeşte cu Nicolae Mitea. Bruneta a spus „Adio!” dezmăţului din cluburi, apariţiilor TV şi chiar ieşirilor cu prietenele, tot universul ei limitându-se la fotbalistul dinamovist. Totuşi există câteva voci, care susţin că gelozia lui Mitea a mers atât de departe, încât a lovit-o pe Andreea.

Contactată de redactorii unui tabloid monden, Andreea a recunoscut că fotbalistul nu o mai lasă să „fie vedetă”. „Este adevărat că nu mă lasă să apar la emisiuni, pe la evenimente sau să fiu implicată în vreun scandal, pentru că imaginea mea de până acum nu a fost tocmai una strălucită şi vrea să mă schimbe. Nu mai vrea să fiu considerată o piţipoancă de Bamboo. Este adevărat că am avut şi noi certuri, ca orice cuplu, dar nu am ajuns niciodată la omoruri. Oricum, mi se pare totul aberant. Nici dacă m-ar fi bătut, nu aş fi spus cuiva, pentru că eu ştiu cum este în lumea mondenă, bârfa circulă repede”, a declarat Andreea.
Pe de altă parte, câteva figuri mondene, din rândul fostelor colege de breaslă, care au preferat anonimatul, susţin că nu de puţine ori Andreea a fost altoită de Mitea, din cauza geloziei. Andreea spune că se simte răsfăţată. „Mitea mă iubeşte şi îmi face toate poftele. Deocamdată depind financiar de el şi de părinţi. Nu există să îmi doresc ceva şi să nu îmi satisfacă dorinţa. Şi dacă îmi face toate mofturile, de ce nu l-aş asculta să fac ce îmi spune? Ştiu că îmi vrea binele”, a adăugat Andreea.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here