Miss Fata de la Ţară – Flori Bădiţa s-a relaxat la munte

378

Tânăra şi frumoasa polovrăgeancă Flori Bădiţa, câştigătoarea titlului de „Miss Fata de la Ţară”, ediţia I, s-a bucurat de zăpadă şi s-a relaxat la munte. Ea a mers la Rânca însoţită de câţiva prieteni, încărcându-şi bateriile şi bucurându-se de frumuseţile celei mai cunoscute staţiuni montane din zona Olteniei.

Chiar dacă a devenit celebră şi lucrează la o importantă agenţie de modelling din Capitală, Flori Bădiţa nu se poate abţine să nu revină pe plaiurile natale ori de câte ori are ocazia. Energia, naturaleţea şi frumuseţea lui Flori Bădiţa, cu care a impresionat şi juriul concursului „Miss Fata de la Ţară”, se regăsesc şi acum la tânăra gorjeancă. Cu aceeaşi delicată sinceritate, cu care a fost obişnuită de familia sa, Flori socializează perfect cu miile de prieteni pe care-i are pe reţeaua de socializare Facebook. Pentru ei, Flori a postat şi câteva imagini în care a fost surprinsă în timpul momentelor de relaxare pe care le-a petrecut în staţiunea montană Rânca. Fiecare fotografie postată a primit sute de like-uri, iar comentariile şi aprecierile pozitive continuă să „curgă” şi acum pe pagina frumoasei Flori Bădiţa.

Neschimbată de celebritate
Celebritatea nu a schimbat-o deloc pe Flori, aceasta fiind la fel de prietenoasă şi amabilă cu cei din jur şi continuând să fie atrasă de zonele gorjene. De altfel, localnicii din Polovragi povestesc cu drag cum Flori revine acasă, ori de câte ori are timp liber şi cum se implică ea în treburile gospodăreşti, alături de membri familiei. Din păcate, polovrăgenii nu se mai pot bucura de prezenţa ei îndelungată pe meleagurile natale, Flori lucrând acum la o agenţie de modelling din Bucureşti, ceea ce înseamnă anumite responsabilităţi, dar şi un program foarte încărcat. Totuşi, Flori Bădiţa îşi face timp pentru prieteni şi pentru toţi cei dragi, socializând cu aceştia, atât cât se poate.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here