Mircea Badea e apreciat de prim-ministrul Emil Boc

427
boc badeaPrim-ministrul Emil Boc şi-a exprimat, luni seară, aprecierea pentru realizatorul de televiziune Mircea Badea, pentru că acesta promovează practicarea sportului.

“L-am apreciat că face sport, că are o structură sportivă şi promovează prin discurs sportul ca mod de viaţă”, a spus Boc despre Badea, la postul OTV. Pe de altă parte, Badea nu împărtăşeşte aceeaşi simpatie pentru premier. Vedeta postului TV Antena 3, un critic al Guvernului Boc, s-a dezbrăcat în faţa Palatului Victoria, după ce anul trecut promisese că face acest gest dacă Executivul construieşte un tronson din Autostrada Transilvania.

Referindu-se la gestul lui Badea, Boc a declarat: “Eu cred că a vrut mai mult să-şi prezinte muşchii”. Tot la OTV, premierul a povestit cum a lăsat fără curent electric un palier din blocul în care locuieşte în Bucureşti, în timp ce îşi călca pantalonii. “Am vrut să-mi calc pantalonii într-o seară şi când am băgat în priză fierul de călcat, s-a ars toată siguranţa aferentă a apartamentului şi s-a dus de jos, nu era numai din apartament, s-a dus şi siguranţa blocului. De la fierul de călcat a ars siguranţa”, a povestit Boc.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here