Mihai Stelescu este „naş şi moş de profesie”

589
mihai stelescuSportul este viaţa sa. Mihai Stelescu este director din 2005 al Centrului de Copii şi Juniori Pandurii Târgu Jiu, şi are grijă de cei peste 200 de copii ai centrului, ajutat fiind de şapte antrenori. Mihai Stelescu are în spate zeci de ani petrecuţi în slujba fotbalului. Nici acum nu s-a săturat de competiţiile sportive, iar celor pe care le organizează prin munca pe care o practică li se mai adaugă şi cele pe care le urmăreşte şi la televizor, seara. „Şi când sunt acasă mă uit la televizor la emisiunile sportive, dar citesc şi lectură de specialitate” , ne-a declarat directorul. Fostul sportiv nici nu vrea să audă de vârsta pensionării.. „Nu mă văd ieşit din activitatea cotidiană. Ştiu că la acea vârstă mulţi prieteni şi lumea din jur te izolează”. Stelescu are mulţi prieteni şi cunoştinţe, cu care mai iese la terase, sau la plimbări prin parc.

Fini împrăştiaţi prin mai multe judeţe
Mihai Stelescu este de părere că a doua sa meserie este cea de „naş şi moş de profesie”. Mulţi părinţi şi multe cupluri l-au ales pe acesta şi pe soţia sa să le fie naşi de botez sau de cununie. „Prin toate judeţele învecinate Gorjului am mai mulţi fini, cu care, atât eu cât şi soţia, păstrăm o excelentă legătură” , a adăugat directorul Centrului de Copii şi Juniori Pandurii Târgu Jiu. Acesta îşi aminteşte cu plăcere cum soţia sa a moşit chiar în scara blocului, ajutând o femeie să aducă pe lume un copil, maşina de Salvare ajung după naştere.
Căsătorit de peste 30 de ani, Stelescu se consideră un bărbat împlinit. Are o soţie care îl sprijină în orice activitate întreprinsă şi două fiice, una dintre ele lucrând în mass-media centrală.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here