Mihai Petre petrece Sărbătorile de Iarnă în Polonia

448
mihai petreMihai Petre (membru al juriului emisiunii Dansez pentru tine şi actor în serialul „Aniela”) îşi va petrece sărbătorile de iarnă în Polonia, la Gdansk, la părinţii soţiei sale. “Ne-am decis ca în acest an să mergem acasă, la părinţii Elwirei, pentru că, de 8 ani, eu nu am mai ajuns la ei, de Sărbători, până acum am sărbătorit alături de mama şi sora mea, aici, în Bucureşti.

Elwira este foarte fericită că mergem în Polonia, iar eu mă bucur că o să fim, din nou, alături de părinţii ei. O să fie mai frig decât aici, pentru că oraşul este situat pe malul Mării Baltice şi bate vântul tare, dar ne vom îmbrăca bine”, a declarat Mihai Petre.

La videochat-ul organizat pe site-ul postului Acasa TV, Mihai Petre a povestit cum a fost la un pas să emigreze în America. “Am fost cu Elwira la un concurs în America şi cei de acolo ne-au propus să rămânem la un studio de dans, să antrenăm. Ne-am tot sfătuit şi când era să spunem că suntem de acord, perechile pe care le antrenam în ţară s-au calificat în finala Campionatului naţional de dans. Am zis că e un semn că putem face performanţă şi în România şi ne-am întors acasă”, a afirmat Mihai.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here