Mihaela Vărzaru, între muzică şi dansuri

418
img289Este în clasa a VIII-a, are 13 ani, şi îşi împarte tot timpul între muzica şi dansurile populare, domenii care au împins-o şi spre câteva dintre ţările Europei.
Mihaela Vărzaru este din comuna Plopşoru şi îşi vede deja un viitor minunat în domeniul muzicii. Aceasta urmează cursurile de canto popular ale Şcolii Populare de Artă Târgu Jiu, şi de alţi trei ani este şi în echipa de dansuri „Brâuleţul” din Turceni. Tânăra îşi descrie profesoara de canto, Camelia Argint, ca fiind o a doua mamă pentru ea, şi îi ete recunoscătoare că merge cu ea mereu în spectacole şi n-o lasă de capul ei. Vocal, micuţa artistă a luat premiul cel mare anul trecut la „Vreau să fiu mare vedetă”, e ocupantă a locului al II-lea la „Pe dunghiţa Jiului”, premiul I la „Pe fir de baladă”, precum şi un premiu de participare la „Dor de cântec românesc”.

Cu „Brâuleţul”, Mihaela a fost la Istambul, Grecia, iar în luna septembrie va merge vreme de şase zile în Polonia. „Aş vrea să cânt la orgă. Este dorinţa mea de mai multă vreme, aşa că de anul ăsta mă voi înscrie şi la cursuri de orgă”, ne-a declarat aceasta.
Face colecţie de şerveţele
Mihaela este impresionată de faptul că numeroşii săi prieteni vin cu ea la spectacole şi o încurajează. Când are timp, îşi repetă cântecele, îşi face temele pentru şcoală şi îşi ajută mamă în gospodărie. Aceasta se caracterizează ca fiind o fată sensibilă, ambiţioasă, dar şi îndrăzneaţă uneori.
Printre pasiunile sale se mai numără şi dragostea pentru câini şi pentru a-şi îmbogăţi colecţia de şerveţele de masă. „Am acasă adunate peste 280 de şerveţele colorate. Fac colecţie încă din clasa a IV-a”, a completat tânăra. Ea adoră să aibă grijă de patrupedele sale, să îi îngrijească şi să îi vadă mereu curaţi.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here