Medalii pentru cadeţii pugilişti gorjeni

502
ion geicaFinala pe ţară a Campionatului Naţional de Cadeţi, unde participă sportivii legitimaţi în anii 1995 şi 1996, a început la Ploieşti pe data de 1 noiembrie şi se încheie pe 8. Un număr de 57 de cluburi din ţară îşi aduc boxerii cadeţi pentru a lupta în vederea câştigării titlului naţional, sau a unor medalii. Astfel, pugiliştii gorjeni au luat drumul Ploieştiului pentru a se întoarce cu medalii şi a reprezenta aşa cum ştiu ei cel mai bine judeţul nostru. Sala clubului UPETROM din Ploieşti a devenit extrem de populată, acolo fiind prezenţi cei peste 140 de tineri pugilişti din toate judeţele ţării.

Luni, aceştia au răspuns la apelul nominal, pentru a trece probele necesare intrării în competiţie, toţi pugiliştii fiind asistaţi de corpul tehnic prezidat de către antrenorul federal Valentin Vrânceanu, observator în cadrul Federaţiei Române de Box, principalul responsabil al galelor care se dispută de luni şi până sâmbătă la prânz în cocheta sală de sport ploieşteană.

Sportivii gorjeni au obţinut până acum 5 medalii de bronz: Octavian Pârvulescu (38,5 kg, de la Jiul Rovinari), Liviu Ciobanu (50 kg, Jiul Rovinari), Dragoş Pârvuţoiu (59 kg, Clubul Şcolar Târgu-Jiu), Alexandru Anghel (41,5 kg) şi Alin Mocioiu (68 kg), ultimii doi aparţinând Clubului Sportiv Pandurii Târgu-Jiu. Fiecare dintre aceştia au fost însoţiţi la Ploieşti de antrenorii săi, iar Ion Geică, antrenor al Clubului Şcolar Târgu-Jiu este de părere că până la finală, pugiliştii gorjeni vor ocupa şi locuri mai bune. În total, la competiţia de la Ploieşti se află 9 cadeţi gorjeni, de la echipe precum Minerul Motru, Jiul Rovinari, Club Şcolar Târgu-Jiu şi Club Sportiv Pandurii Târgu-Jiu.
Primul gong al celei de-a X-a ediţii de box pentru cadeţi, copii născuţi în anii 1995-1996, s-a auzit marţi după-amiaza, iar sportivii au venit într-un număr record pentru a obţine titluri mult râvnite!
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here