Marina Dina a fost cerută în căsătorie

509
marina-dinaInvitat la emisiunea “Răi da buni”, cântăreţul Aurelian Moldoveanu a cerut-o de soţie pe Marina Dina. Acest lucru s-a întâmplat chiar în timpul emisiunii difuzate în direct. Impresionat de frumuseţea Marinei, artistul i-a dedicat asistentei lui Morar câteva versuri, după care i-a cântat “Vreau fata Morarului”, încercând s-o impresioneze.

Artistul a afirmat că secretul este să ştii unde trebuie să atingi femeile, care sunt foarte sensibile. Cu toate astea, Marina nu i-a căzut la picioare cântăreţului, motivând că vrea să se gândească la propunerea făcută. Contactată mai târziu, asistenta lui Morar a afirmat că momentan nu ia în calcul nici o cerere în căsătorie indiferent de unde ar veni.

Surse din anturajul vedetei susţin faptul că Marina nu a fost foarte mulţumită de recenta colaborare cu revista Playboy, aceasta fiind nemulţumită de pozele din pictorial. Rugată să confirme acest lucru, blonda s-a abţinut de la comentarii, dar a declarat că şi-a promis faptul că nu va mai poza niciodată nud, convinsă fiind că are destule alte calităţi ce merită evidenţiate.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here